Prevenciós járőrszolgálat

Objektumok ellenőrzése bűncselekmény megelőző céllal.

Információk

A megelőzés ereje
Kiszámíthatatlan kiszámíthatóság

Az ingatlanokat a támadások legtöbbször éjszaka vagy az elhagyatott területeken éri. Ennek oka a "láthatatlanság", ami eltakarja a bűnözőket a figyelő szemek elől. Sokszor a technikai védelem nem elegendő és a távfelügyeleti járőr is csak késve tud kiérni a nagy távolság miatt. Az állandó őrzés pedig nagyon magas költségekkel terhelné a tulajdonost.

Preventív járőreink az ország teljes területén jelennek meg előre ki nem számítható időpontokban az ellenőrzött objektumoknál. A bűnözők hiába figyelik a tevékenységet nem tudják előre, hogy mikor lesz ellenőrzés, így inkább felhagynak a tervükkel. 

Szolgáltatásaink kombinációja magasabb hatékonyságra emeli a biztonsági szintet még kedvező szolgáltatási díjak mellett is. A prevenció mellé érdemes távfelügyeleti és technikai megoldásokat alkalmazni a maximális biztonság elérése érdekében.

Ezen az oldalon található tartalom nem jeleníthető meg!

Az Ön eszközén túl kicsi a felbontás a lap tartalmának megjelenítéséhez.

Amennyiben Ön mobil eszközön nézi az oldalt kérjük fordítsa fekvő helyzetbe. Amennyiben fekvő helyzetben sem jelenik meg a lap, abban az esetben látogasson vissza hozzánk egy másik nagyobb felbontású eszközön.

Megértését köszönjük!

Copyright ® HUNGARO-FORCE and MONITORING Kft. - 2019 | Tel.: +36 (53) 550 130 | e-mail: kapcsolat(kukac)hfs.hu | https://hfs.hu