MINŐSÉGBISZTOSÍTÁS.jpeg MINŐSÉGBISZTOSÍTÁS.jpeg

Az alkalmazott minőségbiztosítási rendszer

Cégünk minőségorientált stratégiát folytat, az MSZ EN ISO:9001:2001-es minőségbiztosítási rendszert 2007 év végén bevezettük és azóta is tartjuk.

 

Minőségpolitikánk

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. célja, hogy megbízható, minőségi szolgáltatásával és a biztonság megteremtésével érje el ügyfelei bizalmát. Megbízói igények megfelelő rendszerben szabályozott felmérése és kielégítése érdekében kialakítja, bevezeti, működteti és független szervezet által auditáltatja az ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszerét.


A kialakított és működő minőségbiztosítási rendszerrel szabályozásra kerültek azok a folyamatok, amelyek alapvetően meghatározzák szolgáltatásunk minőségét.

 

Ezek közül alapvető szempontok az alábbiak:
 Ügyfeleink igényeinek folyamatos figyelése, és a megfelelő intézkedések meghozatala.
 A vezetők minőségtudatának kialakítása, és szinten tartása; mellyel biztosítjuk a minőségbiztosítási rendszer követelményein teljesülését.
 Munkatársaink képzésének meghatározása, tervezése és lefolytatása annak érdekében, hogy személyi állományunk szakmai ismeretét alapul véve garantálható legyen szerződési kötelezettségeink magas színvonalú kielégítése.
 Alvállalkozóink kiválasztásának szempontjai minden esetben igazodnak az adott feladat igényeihez.
 A minőségi szolgáltatás érdekében folyamatosan biztosítjuk a szükséges eszközöket, felszereléseket.

Az ügyfeleink elégedettsége sikerünk kulcsa, ezért tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek megfelelően.