bemutatkozás.jpeg bemutatkozás.jpeg

MEGALAKULÁS

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. 2006-ban jött létre. A cég 100%-os magyar tulajdonban van. Dinamikus fejlődését, nagy szakmai tapasztalattal és szaktudással rendelkező, elismert és megbecsült munkatársaink garantálják. 

 

NEMZETKÖZI KAPCSOLAT

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. tagja a Nemzetközi Testőr Szövetségnek (IBSSA), valamint a Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetségén keresztül az Európai Biztonsági Szervezetek Szövetségének. Munkáink során - különösen speciális védelmi feladatok ellátása esetén - jól hasznosítjuk a Szövetségben szerzett tapasztalatokat. 

 

KORREKT SZERZŐDÉSES RENDSZER

Partnereinkkel korrekt szerződési rendszeren alapuló, megbízási jogviszony keretében működő, igényes munkavégzés a jellemző. Állandó személyes jelenlétünkkel, a törvények betartásával és betartatásával minőségi munkát garantálunk. 

 

HIVATÁSTUDAT

A védelem számunkra hivatást jelent, melyet a tervezéstől a megvalósulásig a feladat megoldására leginkább alkalmas emberekkel és eszközökkel végzünk.

 

FEJLŐDÉS ÉS STABILITÁS

A védelem számunkra hivatást jelent, melyet a tervezéstől a megvalósulásig a feladat megoldására leginkább alkalmas emberekkel és eszközökkel végzünk. 


MINŐSÉGBISZTOSÍTÁS.jpeg MINŐSÉGBISZTOSÍTÁS.jpeg

Az alkalmazott minőségbiztosítási rendszer

Cégünk minőségorientált stratégiát folytat, az MSZ EN ISO:9001:2001-es minőségbiztosítási rendszert 2007 év végén bevezettük és azóta is tartjuk.

 

Minőségpolitikánk

A Hungaro-Force & Monitoring Kft. célja, hogy megbízható, minőségi szolgáltatásával és a biztonság megteremtésével érje el ügyfelei bizalmát. Megbízói igények megfelelő rendszerben szabályozott felmérése és kielégítése érdekében kialakítja, bevezeti, működteti és független szervezet által auditáltatja az ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszerét.


A kialakított és működő minőségbiztosítási rendszerrel szabályozásra kerültek azok a folyamatok, amelyek alapvetően meghatározzák szolgáltatásunk minőségét.

 

Ezek közül alapvető szempontok az alábbiak:
 Ügyfeleink igényeinek folyamatos figyelése, és a megfelelő intézkedések meghozatala.
 A vezetők minőségtudatának kialakítása, és szinten tartása; mellyel biztosítjuk a minőségbiztosítási rendszer követelményein teljesülését.
 Munkatársaink képzésének meghatározása, tervezése és lefolytatása annak érdekében, hogy személyi állományunk szakmai ismeretét alapul véve garantálható legyen szerződési kötelezettségeink magas színvonalú kielégítése.
 Alvállalkozóink kiválasztásának szempontjai minden esetben igazodnak az adott feladat igényeihez.
 A minőségi szolgáltatás érdekében folyamatosan biztosítjuk a szükséges eszközöket, felszereléseket.

Az ügyfeleink elégedettsége sikerünk kulcsa, ezért tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek megfelelően.

 


szolgáltatás.jpeg szolgáltatás.jpeg

Magán-nyomozás

Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező magánnyomozóink az ország teljes területén és határainkon túl is képesek a kapott feladatok maradéktalan teljesítésére. Természetesen mindez teljes diszkrécióval.

 

Személy-védelem

Amerikai és izraeli szisztéma szerint felépített rendszerben a leghatékonyabb technikai és élőerős megoldásokkal állunk leendő megbízóink rendelkezésére. A veszélyeztetettségi szint felmérése után, részletes védelmi terv alapján hatjuk végre a védett személy védelmét. A komplex védelmi munka mögött nagyon precíz, és pontos információszerző, analizáló, és végrehajtó csapatmunka áll.

 

Őrzés-védelem

- Objektumőrzés
- Bankok, pénzintézetek őrzése
- Recepció és portaszolgálat
- Területellenőrző szolgálat
- Rendezvények és sportversenyek biztosítása
- Értékőrzés
- Személyvédelem
- Speciális ipari objektumok őrzése
- Veszélyes anyagokkal dolgozó telephelyek őrzése

 

Biztonságtechnika

- Betörésjelző rendszerek
- Tűzjelző rendszerek
- Videó felügyeleti rendszerek
- Beléptető rendszerek
- Adat-és információvédelem
- Különleges technikák

 

Tanácsadás, oktatás, kockázatanalízis

- Védelmi tervek, dokumentációk készítése
- Vagyonőri és biztonságszervezői tanfolyamok lebonyolítása
- Létesítményi tűzoltóságok működtetése
- Tűzmegelőzési tevékenység végzése
- Tűzvédelmi szolgáltatás
- Tűzvédelmi oktatás